TROBA LA TEVA E-BIKE D'OCASIÓ!

A E-bike Vall de Lord volem renovar constantment les nostres e-bikes per tal d'oferir al client les novetats del mercat. Aprofita aquesta oportunitat i aconsegueix la teva ebike de segona mà al millor preu!

NO ESPERIS MÉS!


PROVA-LA ABANS DE COMPRAR-LA! 


SI TE LA QUEDES ET FAREM UN 100% DE DESCOMPTE EN EL LLOGUER!


CUBE REACTION HYBRID PRO

Talla: M-L

Any: 2019

Bateria: 400 Wh, BOSCH

Limitada per llei a: 25 km/h i 250W

Forquilla (recorregut): 100mm

Pneumàtics: al 90%. tubeless. 29"

Pedals: doble cara (normals i cales)

Kms: 3455 (06/07/2023)

Preu nova: 2.100 €

Observacions: alguna rascada. Inclou ranures compatibles amb portaequipatges, inclou portabidons.

Veure'n fitxa tècnica

1300 €

Totes les bicicletes a la venta funcionen correctament i s'entregaran revisades (netejades, pastilles de fre en bon estat, engrassades i amb el correcte funcionament comprovat). També inclouen el carregador i les claus.  

Per comprar la teva e-bike d'ocasió, posa't en contacte amb nosaltres a través de qualsevol mitjà (email, Whatsapp, trucada...)

FAQS

1. AUTONOMIA DE LES BATERIES

Quina distància puc fer amb cada ebike? Quant dura la bateria?

L'autonomia de la bateria és difícil de predir. Amb les dades (distància, desnivell, percentatge de bateria restant) dels nostres clients al llogar les bicis podem fer estimacions estadístiques dels rangs d'autonomia que pot proporcionar cada bici en diferents condicions. Per altra banda però, ens n'hem adonat que realment depen de molts factors, com per exemple l'esforç que espera fer cada ciclista a l'anar en e-bike i, per tant, podem afirmar que hi ha molta variabilitat en aquest aspecte.

En resum, l'autonomia depen principalment dels següents factors: el nivell d'assistència escollit, el desnivell de la ruta, el tipus de camí i el pes de la persona. En menor mesura, la pressió dels pneumàtics, el calibratge de la suspencions, el rendiment del motor, també afecten la durada de la bateria.

Com a valors estàndards, es diu que les bateries de 400 Wh duren entre 40 km (fàcilment) i 60 km (amb el mode ECO) per muntanya. No obstant, la millor manera de saber l'autonomia d'una bicicleta és provant-la!

Aquí us deixem un enllaç molt útil sobre l'autonomia de les bateries Bosch:

2. VIDA ÚTIL DE LES BATERIES I LES E-BIKES

Quants kms són molts per una e-bike? Com sé si la capacitat de la bateria segueix al 100%?

Una altra qüestió sense resposta exacta. La vida útil d'aquestes bicicletes depen en gran mesura de la qualitat d'aquesta i de l'ús que se n'hagi fet. En relació al primer aspecte, totes les nostres bicicletes compleixen uns requisits mínims de qualitat, ja que sent una empresa de lloguer de bicis a la muntanya, els nostres vehicles han d'estar dotats de components d'alta qualitat, bateries de gran capacitat per fer front als grans desnivells, suspencions còmodes de grans recorreguts i quadres duraders, tal i com el context ens què ens trobem ens demana. Tot això s'aconsegueix comprant e-bikes MTB de les marques més conegudes del mercat i així garantint qualitat i durabilitat en el producte. 

Per altra banda, no es cap secret que no sabem com el client tracta les nostres bicicletes, però si que podem afirmar que el 95% dels lloguers són per fer excusrcions per camins de terra i asfalt per fer cicloturisme per la nostre vall, i molt poques ocasions per fer descens, trialeres o altres activitats que incrementin el desgast de les bicicletes. A més, els components que més desgast pateixen, com les pastilles de fre, les cadenes i els pneumàtics, solen ser canviats periòdicament.

En relació les bateries, alguns fabricants com és el cas de Yamaha, ofereixen la possibilitat de coprovar in-situ el percentatge de vida útil de la bateria. En aquest cas tambés és molt díficil predir quants kms són molts per una bateria o un motor. Treballant amb fabricants com Bosch i Yamaha ens dóna certa seguretat. 

En definitiva, en la nostre opinió, diem que fins als 5.000 quilòmetres una bici sol estar molt bé i a partir dels 10.000 km diem que sol tenir "trote". Això només són estimacions. De fet, hi ha bicis que tenen entre 15.000 i 20.000 km que funcionen perfectament de motor i bateria. Tot això es té en compte en el preu final de les nostres bicis d'ocasió.